About us Image

Webmol.md | WEBMOL IT S.R.L. - Anunțuri clasificate din Moldova - Conectăm moldovenii!

Webmol.md | WEBMOL IT S.R.L. este un site de anunțuri din Moldova, cu mii de anunțuri în diverse categorii - mașini, locuințe, locuri de muncă și multe altele. Suntem mândri să oferim o platformă care conectează moldovenii, ajutându-i să cumpere articole excelente în comunitatea lor, să obțină bani din obiectele neutilizate care încarcă casele și să contribuie la reducerea deșeurilor în țară.

Când am lansat Webmol.md | WEBMOL IT S.R.L. în 2023, ideea a fost să oferim moldovenilor o modalitate distractivă și ușoară pentru oamenii din aceeași zonă să cumpere, să vândă, să facă schimburi și chiar să se ajute unii pe alții cu bunuri, mașini, servicii, locuințe sau locuri de muncă. Aceasta nu s-a schimbat și acum peste 100 de comunități fac mai mult pentru mai puțin.

Echipa

Echipa Webmol.md | WEBMOL IT S.R.L. este aici pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună experiență cu anunțurile clasificate. Avem articole, sfaturi, tutoriale și multe altele, pentru orice vă interesează.

Abordarea Noastră

Ai nevoie de inspirație? Întâlnește câțiva dintre cei peste 100K* de moldoveni care folosesc lunar Webmol.md | WEBMOL IT S.R.L.. Acești oameni au întâlnit persoane noi, au economisit și au câștigat bani, și au susținut Economia Second-Hand în moduri unice.

Metodologie

Webmol.md | WEBMOL IT S.R.L. este o modalitate ecologică și locală de a recicla lucrurile. În plus, deoarece conexiunile de pe Webmal.md sunt între persoane care locuiesc în apropiere unii de alții, poți vedea, atinge și încerca un obiect înainte să-l cumperi.

Presets