Politica de Confidențialitate

10-Mai-2024

Vă mulțumim că ați ales WebMol.md. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea dvs. și să asigurăm securitatea informațiilor dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate descrie tipurile de informații personale pe care le colectăm, modul în care le utilizăm și măsurile pe care le luăm pentru a le păstra în siguranță. Accesând sau utilizând site-ul nostru web, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de Confidențialitate.

Informațiile pe Care le Colectăm

Informații Personale

Când vizitați WebMol.md, putem colecta informații personale pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele dvs., adresa de email și orice alte informații pe care decideți să le împărtășiți cu noi în timpul utilizării serviciilor noastre.

Informații Colectate Automat

Putem colecta, de asemenea, anumite informații automat când vizitați site-ul nostru web, inclusiv adresa dvs. IP, tipul de browser, sistemul de operare și comportamentul de navigare. Aceste informații sunt colectate folosind cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți site-ul nostru web și a vă oferi o experiență mai bună pentru utilizator.

Folosirea Informațiilor Dvs.

Putem utiliza informațiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre
  • Pentru a personaliza experiența dvs.
  • Pentru a comunica cu dvs. despre serviciile și promoțiile noastre
  • Pentru a detecta, preveni și rezolva problemele tehnice
  • Pentru a respecta obligațiile legale
Partajarea Informațiilor Dvs.

Putem partaja informațiile dvs. personale cu furnizorii de servicii terți care ne ajută să operăm site-ul nostru web, să conducem afacerea noastră sau să vă oferim servicii. Acești terți sunt obligați să păstreze confidențialitatea informațiilor dvs. și le este interzis să le utilizeze în alte scopuri.

Putem, de asemenea, dezvălui informațiile dvs. în urma unei solicitări legale din partea autorităților guvernamentale sau așa cum este cerut de lege.

Securitatea Datelor

Luăm măsuri rezonabile pentru a proteja securitatea informațiilor dvs. personale și pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestora. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere că niciun mijloc de transmitere prin internet sau stocare electronică nu este 100% sigur și nu putem garanta securitatea absolută.

Alegerile Dvs.

Puteți alege să nu furnizați anumite informații personale, dar acest lucru poate limita capacitatea dvs. de a utiliza anumite caracteristici ale site-ului nostru web.

De asemenea, puteți renunța la primirea emailurilor promoționale de la noi, urmând instrucțiunile furnizate în email.

Modificări ale Acestei Politici de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau schimba această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi efective imediat după publicarea pe această pagină. Vă încurajăm să revizuiți această Politică de Confidențialitate periodic pentru orice actualizări.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

Presets