Tabel de prețuri

Gratuit

MDL0.00/Pe Zi

  • Anunț obișnuit

Un anunț gratuit este unul care nu este amplificat sau promovat, nu este evidențiat și va fi plasat mai departe în coadă pe măsură ce oamenii postează anunțuri mai recente.

Promovat

MDL20.00/Pe Zi

  • Anunț Promovat

Un anunț Promovat este considerat premium și de înaltă clasă, fiind plasat în secțiunea anunțuri promovate pentru durata solicitată. Este o opțiune de promovare exclusivă, asigurând vizibilitate maximă și expunere de primă importanță pentru produsul sau serviciul promovat.

Elevare

MDL10.00/Pe Zi

  • Anunțuri Elevate

"Anunț elevat" - Un anunț destinat să fie împins sau plasat în partea de sus a cozii, asigurându-se că primește vizibilitate sporită și expunere crescută către audiență. Acest amplasament strategic îmbunătățește importanța anunțului, maximizând șansele acestuia de a atrage atenția și implicarea potențialilor clienți sau telespectatori.

Cum să vinzi rapid

Îți dorești să îți faci ordine în casă sau să câștigi ceva bani în plus vânzând lucruri de care nu mai ai nevoie? Vânzarea obiectelor tale poate fi o modalitate excelentă de a elibera spațiu și de a câștiga bani, dar este important să o faci eficient pentru a asigura o vânzare rapidă.

1. Realizați fotografii de înaltă calitate:

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei listări online de succes sunt fotografiile de înaltă calitate. Asigurați-vă că fotografiile dumneavoastră sunt bine iluminate, clare și arată obiectul din mai multe unghiuri. Acest lucru le va oferi potențialilor cumpărători o idee mai bună despre ceea ce primesc și va face ca listarea dvs. să iasă în evidență.

2. Scrieți o descriere captivantă:

În plus față de fotografii excelente, o descriere captivantă poate ajuta la atragerea cumpărătorilor către listarea dvs. Fii sincer și detaliat despre starea obiectului, inclusiv orice defecte sau imperfecțiuni. Subliniați caracteristicile și beneficiile obiectului pentru a atrage potențiali cumpărători.

3. Fixați prețul corect:

Cercetați obiecte similare cu ale dumneavoastră pentru a avea o idee despre valoarea de piață. Fixați prețul obiectului în mod competitiv pentru a atrage cumpărători, dar nu vă subestimați. Luați în considerare factori precum starea obiectului, brandul și cererea atunci când stabiliți prețul.

Presets